Pressemelding: Ståle Hansen mottar Microsoft hederspris

Torsdag 28. februar utnevnte Microsoft Norge årets partnere 2018 i 10 ulike kategorier. Nytt av året var individuelle utnevnelser som årets ildsjel og hedersprisen.

Vår COO og MVP, Jan Ketil Skanke var blant finalistene for årets Ildsjel 2018. Vår CEO og MVP, Ståle Hansen fikk hedersprisen som tildeles den personen som har over tid utvist stort engasjement for å øke omdømmet og verdien av Microsoft plattformen.

– Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd. Vi gratulerer Ståle Hansen i CloudWay som vinner av årets hederspris 2018, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

Juryens begrunnelse:
Ståle har vært en Microsoft-ildsjel over mange år. Han er en toneangivende kraft i bransjen og har spilt en sentral rolle i og for Microsoft sitt økosystem over tiår. Han har lenge hatt stor entusiasme rundt Lync, Skype for Business og senest Microsoft Teams og har vist stor evne til å ligge foran utviklingen og dra kunder og partnere med seg.

Som MVP på 8 året har han delt av sin kunnskap på mange arenaer lokalt og internasjonalt. Ståle foreleser årlig på både TechEd og Ignite, arrangerer en rekke IT Pro-eventer og utvikler Master Class serier for vår region. Han har over 1.5 millioner visninger på bloggen sin, et imponerende antall følgere både på Twitter og LinkedIn og kan skilte med 200.000 visninger på sitt productivity-foredrag fra MVP samling i 2017.

– Det er en stor ære å få en slik utnevnelse fra Microsoft. Mange spør meg hvordan jeg over så lang tid har energi til å dele så mye av min forståelse av Microsoft teknologien på blogg, i foredrag, YouTube videoer, medforfatter på bok og kurs. For meg er dette en del av min læringsprosess hvor jeg ønsker å ha en god grunn til å holde meg oppdatert og samtidig dokumentasjon for hva jeg har lært. Det som gir energi er den positive feedbackloopen når noen lærer noen tips å triks og øker sin forståelse for teknologi basert på det jeg deler. Målet er å alltid kombinere erfaring med forståelse og jeg jobber kontinuerlig med å formidle det på en lett forståelig måte, avslutter Ståle Hansen.

Referanser

Bilder

CloudWay

Jan

Ønsker dere å skrive om oss?

Daglig leder Ståle Hansen stiller gjerne opp for en prat på telefon eller skype

Telefon: 40453007          E-post: stale.hansen@cloudway.no

Recent News
Recent Blogs
Scroll to Top