Loading Events
  • This event has passed.

Lær å holde foredrag om Microsoft 365

June 7 @ 12:30 - 14:00 CEST

Bli med vår MVP, Ståle Hansen på denne åpne serie med sesjoner om hvordan holde foredrag om Microsoft 365. Dette arrangeres av Norwegian Microsoft 365 Community og er åpent for alle. Ståle vil dele av sin mer enn 10 års erfaring som internasjonal foredragsholder og sin erfaring med å jobbe med speaker coach, David JP Phillips. Alle sesjonene kjøres på Norsk med fokus på det Norske markedet. Registrer deg i dag, ta med spørsmålene dine og del av din egen erfaring!

Sesjon 5 av 5: Hvordan ta plass i et rom og hvordan ta plass i en Teams presentasjon

Når du skal holde foredrag er det viktig å ta kontroll over rommet så snart som mulig, er det fysisk er det allerede når publikum kommer i rommet før foredraget, er det i Teams så handler det om å være tydelig. Bli på med denne femte og siste sesjonen hvor vi går gjennom hva det betyr å slå rot i rommet og blikk kontakt i Teams.

Hvorfor bør vi ha et foredragsholder miljø i Norge?

Mestrer du formidlingsteknikk så er det samme hva du skal snakke om uansett setting. Om det er foredrag, møte, workshop eller deling av ideer, så er dette en skill som alle bør mestre. Jo flere flinke foredragsholdere vi får frem, desdo mer lærer vi og blir selv bedre formidlere. La oss skape et foredragsholder miljø i Norge👍

Dette arrangeres av Norwegian Microsoft 365 Community og er åpent for alle. Ståle vil dele av sin mer enn 10 års erfaring som internasjonal foredragsholder og sin erfaring med å jobbe med speaker coach, David JP Phillips. Alle sesjonene kjøres på Norsk med fokus på det Norske markedet.

Venue

Online

Organizer

Norwegian Microsoft 365 Community
View Organizer Website
Scroll to Top