Loading Events
  • This event has passed.

Lær å holde foredrag om Microsoft 365

May 10 @ 12:30 - 14:00 CEST

Bli med vår MVP, Ståle Hansen på denne åpne serie med sesjoner om hvordan holde foredrag om Microsoft 365. Dette arrangeres av Norwegian Microsoft 365 Community og er åpent for alle. Ståle vil dele av sin mer enn 10 års erfaring som internasjonal foredragsholder og sin erfaring med å jobbe med speaker coach, David JP Phillips. Alle sesjonene kjøres på Norsk med fokus på det Norske markedet. Registrer deg i dag, ta med spørsmålene dine og del av din egen erfaring!

Sesjon 4 av 5: Funksjonelle bevegelser og gestikulering når man presenterer

Hva er funksjonelle bevegelser og hvor skal vi hendene når vi holder foredrag? Nå begynner vi å bevege oss over i mer avansert teknikker for å formidle budskap i samtaler, møter og foredrag. Her vil Ståle Hansen vise eksempler på hva man kan gjøre og hva man absolutt ikke skal gjøre.

Hvorfor bør vi ha et foredragsholder miljø i Norge?

Mestrer du formidlingsteknikk så er det samme hva du skal snakke om uansett setting. Om det er foredrag, møte, workshop eller deling av ideer, så er dette en skill som alle bør mestre. Jo flere flinke foredragsholdere vi får frem, desdo mer lærer vi og blir selv bedre formidlere. La oss skape et foredragsholder miljø i Norge👍

Vi kommer til å kjøre månedlige sesjoner, tittel kan endre seg

– Sesjon 5 av 5: 7 juni – Hvordan ta plass i et rom og hvordan ta plass i en Teams presentasjon

Dette arrangeres av Norwegian Microsoft 365 Community og er åpent for alle. Ståle vil dele av sin mer enn 10 års erfaring som internasjonal foredragsholder og sin erfaring med å jobbe med speaker coach, David JP Phillips. Alle sesjonene kjøres på Norsk med fokus på det Norske markedet.

Venue

Online

Organizer

Norwegian Microsoft 365 Community
View Organizer Website
Scroll to Top