Loading Events
  • This event has passed.

Lær å holde foredrag om Microsoft 365

March 8 @ 12:30 - 14:00 CET

Bli med vår MVP, Ståle Hansen på denne åpne serie med sesjoner om hvordan holde foredrag om Microsoft 365. Dette arrangeres av Norwegian Microsoft 365 Community og er åpent for alle. Ståle vil dele av sin mer enn 10 års erfaring som internasjonal foredragsholder og sin erfaring med å jobbe med speaker coach, David JP Phillips. Alle sesjonene kjøres på Norsk med fokus på det Norske markedet. Registrer deg i dag, ta med spørsmålene dine og del av din egen erfaring!

Sesjon 2 av 5: Hvordan starte et foredrag, historiefortelling og hvordan lage en god tittel med ingress

Når jeg øver på foredrag så øver jeg på starten og slutten. Da kommer jeg godt i gang og kan starte på det sesjonen handler om, samt at jeg har en slutt som gir mening. Men hvordan skal vi starte en sesjon, når skal vi fortelle publikum hvem vi er og hvordan kan du sørge for at du mentalt er i 100 på starten av sesjonen og ikke midt i. Hva betyr det å fortelle en historie? Dette skal vi snakke om i neste sesjon og vi kommer til å gå innom hvordan lage tittel og ingress også. Håper vi sees!

Hvorfor bør vi ha et foredragsholder miljø i Norge?

Mestrer du formidlingsteknikk så er det samme hva du skal snakke om uansett setting. Om det er foredrag, møte, workshop eller deling av ideer, så er dette en skill som alle bør mestre. Jo flere flinke foredragsholdere vi får frem, desdo mer lærer vi og blir selv bedre formidlere. La oss skape et foredragsholder miljø i Norge👍

Vi kommer til å kjøre månedlige sesjoner, tittel kan endre seg

– 9 februar – Teknikker i PowerPoint for å fortelle en god historie
– 5 april – Hvordan kjøre demo og forklare konsepter i Micrososft 365 og hva er props
– 10 mai – Funksjonelle bevegelser og gestikulering når man presenterer
– 7 juni – Hvordan ta plass i et rom og hvordan ta plass i en Teams presentasjon

Venue

Online

Organizer

Norwegian Microsoft 365 Community
View Organizer Website
Scroll to Top